Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek fel tudnék készüln...

Szerintetek fel tudnék készülni itthon az ( esti) érettségire?

Figyelt kérdés
Estin szeretnék leérettségizni. Az eső 2 évet megcsináltam, de abba kellett hagynom. Azóta is gondolkodom, hogy befejezzem, 2 év lenne hátra. Nade! Nem nagyon tudnék bejárni ( nagyon max havi 1-2 alkalommal) a suliba. Magántanár lenne a kényes tárgyra, mint a matek és az idegen nyelv. Érdemes lenne így belevágni egyáltalán?
aug. 12. 01:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mi a célod

De az időt ígyis úgyis rá kell szánnod, azt nem tudod megúszni

aug. 12. 01:38
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

Szorgalommal és kitartással igen.

Már az interneten rengetek anyag van, érettségire felkészítő videó, megoldott feladat sorok stb, a suliból is kapsz anyagot biztos.

Ha esetleg lenne egy tanulótársad pl onnan a suliból akivel akár heti egy alkalommal ha más nem online összeültök tanulni az sokat segítene.

Sok energiát és időt bele kell tenni ha jó eredményt szeretnél, de megéri.

aug. 12. 01:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes végiggondolni, hogy mennyire fontos neked ez, ha nem tudsz bejárni. Majd a vizsgáknál is ezt mondod, ahol zsinórban kell bemenni?

A magántanár jó dolog, de nem fog helyetted tanulni, és ha otthon leszel, te nem fogsz tanulni, hanem nyomogatni fogod a telót. Így soha a büdös életben nem lesz meg a tudás, matekból meg a feladatmegoldási rutin, ami kell a sikerhez.

Gondold át és vállalj áldozatot

aug. 12. 06:29
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Kedves hármas! Kifejtenéd ezt, hogy vállaljak áldozatot?

Nem mindenki a telón éli az életét, nekem pl csak pótlék. Millió értelmesebb, tartalmasabb elfoglaltságot el tudnék képzelni a b@zifon nyomogatásánál.

Nálunk például nem vizsgák voltak, hanem dolgozatok, rendszeresen.

Amúgy igen, ha úgy van, bizony ott is ezt mondanám, hogy nem tudok bemenni ( dolgozatnál is volt, hogy a kórházból telefonáltam, nem tudok bemenni azon a héten). Ugyanúgy, mint az orvosi időpontot, vagy a volt hobbimat ( sport), vagy épp a nyaralást kellett visszamondanom mostanában.

aug. 12. 11:42
 5/6 A kérdező kommentje:

1-es válaszoló, elfelejtettem neked válaszolni.

Eredetileg egy tanfolyamhoz kellene, mert követelmény, (de annak a tananyagnak a felét tudom) másrészt pedig online munkára lenne szükségem, ahhoz pedig mindenképp szükséges az érettségi. Nem nagy kunszt, görbüljön. Persze, ha jobb lenne, boldogabb lennék, de a lényeg, hogy legyen.

aug. 12. 11:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
#5 ha csak a kettes a cél, az tényleg hozható minimális erőbefektetéssel is. Milyen tanfolyamról lenne szó?
aug. 12. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!