Hogyan lehetek bőrgyógyász a Semmelweis Egyetemen?
Köszönöm. Bár továbbra sem tudom, az ÁOK elvégzése után hogyan tudok bőrgyógyásznak szakosodni. Lesz majd lehetőség jelentkezni akkor?
És az első válaszolónak üzenem, hogy új nekem ez az egyetemi világ, mert sokáig nem terveztem egyetemre járni, ezért nem érdekelt a rendszer. Most megváltoztak a terveim és próbálom értelmezni. A családomban senki nem járt egyetemre, tehát tőlük nem tudok segítséget kérni. Azért próbálkozni lehet, nem?
Tessék. De tök mindegy, mert ha most kezded az orvosit, akkor is háromszor fog még változni az, hogy pontosan hol, milyen felületen, hogyan kell jelentkezni és mit fognak kérni.
Két dolog 100%-ig biztos: 1. Előtte el kell végezned egy 6 éves orvosi egyetemet. 2. Annál naprakészebb és pontosabb információid sehol máshol nem lesznek, mint amit az egyetemen elmondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!