Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan lehetek bőrgyógyász a...

Hogyan lehetek bőrgyógyász a Semmelweis Egyetemen?

Figyelt kérdés
Ha elvégzem az Általános Orvostudományi Kart, onnan hova tovább? Nem tudom értelmezni a rendszert.

aug. 9. 13:35
 1/5 anonim ***** válasza:
38%
Akkor ne menj orvosnak, ha problémát okoz a rendszer értelmezése.
aug. 9. 13:36
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Nulladik lépés az, hogy felvesznek az orvosira és elvégzed. Utána elmész bőrgyógyász rezidensnek. Ha magán az egyetemen is bent akarsz maradni, akkor meg praktikusan PhD-zel is mellette.
aug. 9. 14:11
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Bár továbbra sem tudom, az ÁOK elvégzése után hogyan tudok bőrgyógyásznak szakosodni. Lesz majd lehetőség jelentkezni akkor?

És az első válaszolónak üzenem, hogy új nekem ez az egyetemi világ, mert sokáig nem terveztem egyetemre járni, ezért nem érdekelt a rendszer. Most megváltoztak a terveim és próbálom értelmezni. A családomban senki nem járt egyetemre, tehát tőlük nem tudok segítséget kérni. Azért próbálkozni lehet, nem?

aug. 9. 14:28
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
#3 én a helyedben akkor elengedném az orvosit, mert oda általában olyanok mennek, akik tagozatra jártak, és gimis koruktól kezdve oda készülnek kb. Nem értem miért olyan fontos ez, először próbálj meg bekerülni és elvégezni, aztán ha eljutsz odáig még bőven lesz időd értelmezni.
aug. 9. 14:32
 5/5 anonim ***** válasza:
89%

[link]

Tessék. De tök mindegy, mert ha most kezded az orvosit, akkor is háromszor fog még változni az, hogy pontosan hol, milyen felületen, hogyan kell jelentkezni és mit fognak kérni.

Két dolog 100%-ig biztos: 1. Előtte el kell végezned egy 6 éves orvosi egyetemet. 2. Annál naprakészebb és pontosabb információid sehol máshol nem lesznek, mint amit az egyetemen elmondanak.

aug. 9. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!