Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gépészmérnöki szak estin,...

Gépészmérnöki szak estin, munka mellett mennyire lenne nehéz?

Figyelt kérdés

aug. 3. 00:34
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Ez az iskola színvonalától és az előképzettséged szintjétől is függ. Ezt nem lehet így látatlanban megválaszolni.
aug. 3. 00:48
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Eslöt kiegészíteném. Iskola színvonala, elöképzettségen kívül még egyéni képességek(szorgalom, intelligencia).
aug. 3. 01:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Miskolci egyetem
aug. 3. 01:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A ME-n még a nappalisoknak is a fele kihullik, pedig nekik nincs különösebb feladatuk a tanuláson felül. De nem lehetetlen munka mellett sem, ha megvan hozzá a tehetséged. Bele kell vágni, és egy éven belül kiderül, hogy számodra van-e realitása a gépészmérnök szak elvégzésének. Tehetség, kitartás és szorgalom egyszerre szükséges a sikerhez.
aug. 3. 14:09
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Igen kihullik a fele a Miskolcin,mert felvesznek 1 kiló krumplit is 2-es érettségikkel. Nekem az összes ismerősöm szinte elvégezte ott a szakot,pedig egyik se volt egy Einstein. Megszakadni nem kell,de a folyamatos tanulás elvárt.
aug. 4. 21:51
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
Sok egyetemet levelezőn könnyebb elvégezni, mivel a tanárok is tudják hogy estin a hallgatók dolgoznak, ezért pl könnyebbek a vizsgák, illetve nem olyan szigorú az osztályzás sem. Onnan tudom hogy én nappalin kezdtem, aztán elkezdtem dolgozni és váltottam levelezőre
aug. 6. 10:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

6 én korábban pont erre számítottam az óbudai elödjénél, aztán jött a száraz igazság.

Annyi elönyünk volt, hogy nem szivattak minket gyakorlattal, mert pl. én már dolgoztam a szakmában, meg nem kellett kötelezöen "testnevelésként" spotot választani.

aug. 6. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!