Milyen távoktatáson tanulni ?
Figyelt kérdés
Hogyan kell elképzelni ezt az oktatási formát ? Pro illetve kontra érveitek vannak?
Esetleg valaki PTE-n igazságügyi igazgatást kezdi majd most ?
Köszönöm a válaszokat. :)
aug. 1. 21:25
1/3 anonim válasza:
Ismerős csinált levelezőn MSc-t:
Jelenléti órák hétvégente voltak (azt hiszem nem minden hétvégén), ahol összecsődült 20-30, heti munkában megfáradt 30+-os tag. Ezek persze leginkább a papírért voltak ott, szóval komoly tanulás 0, de legalább a tanárok se tettek bele energiát, egyedül haverom járt rosszul mert "te még fiatal vagy, bírod" jelszóval rátolták az összes csoportmunkát.
Személyes vélemény: a levelező képzés puszta időrablás
2/3 anonim válasza:
PTE MIK végeztem. Tömbösitve ladják az anyagot és valahogy megkel tanulnod othon. A vizsgák nem voltak lényegesen egyszerübbek mint a nappali halgatoknak. Sokszor együt vizsgáztunk azonos vizsgával. Nagyon nagy volt a lemorzsolodás, 60 ból 14 végeztünk.
3/3 A kérdező kommentje:
#1-es köszi a választ, levelezőn végeztem én is, a távoktatás érdekel, de amúgy igazad van, a nappalisokkal együtt volt a vizsga.
aug. 2. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!