280 ponttal milyen angol nyelvu egyetemi szakokat tudnatok ajanlani?
Intezmenyi pontok nelkul ennyi,fokepp angol nyelvu szakok erdekelnenek.
Szociologia,politologia erdekel a legjobban.
Esti iskolaba jartam,mivel dolgoztam iskola mellett,es ott nem igen igazitottak el,hogy melyik egyetemre erdemes menni,es hogy egyaltalan a jelentkezes hogy megy, szoval ezen a teren kicsit el vagyok veszve.
Ha olyan szakot tudnatok mondani,ahova kicsit tobb pont kell,az se baj,mivel poterettsegin tervezem javitani a ket rosszabbul sikerult tantargyon :)
Azt sem írod, milyen érettségikből jön ez össze.
Így nem szívesen javasolnék egyáltalán egyetemet.
Teljesen pontos szazalekokat nem tudok irni mindenhez,egyedul angolbol emelteztem,ami 98% lett,a matematika es a magyar az,amin javitanom kell,mivel 36%es kb 45% lett.
Azon kivul tarsadalomismeret kb 70-75% es tortenelem kb 60-65%.
"Ha olyan szakot tudnatok mondani,ahova kicsit tobb pont kell,az se baj,mivel poterettsegin tervezem javitani a ket rosszabbul sikerult tantargyon :)"
"Teljesen pontos szazalekokat nem tudok irni mindenhez,egyedul angolbol emelteztem,ami 98% lett,a matematika es a magyar az,amin javitanom kell,mivel 36%es kb 45% lett.
Azon kivul tarsadalomismeret kb 70-75% es tortenelem kb 60-65%."
Ezek alapján ne javítani akarj, hanem tegyél egy emeltet töriből. (Töri és angolt sok helyen elfogadják) (senkit nem fog érdekelni, hogy rossz lett a többi érettségid)
"Intezmenyi pontok nelkul ennyi,fokepp angol nyelvu szakok erdekelnenek."
Miért?
Szoc van az eltén angol nyelven/Pol nincs angolul, egyet találtam ami hasonló lehet: [link]
6. vagyok.
Bocsánat, egyvalamit elírtam. A tanulmányi pontjaidon nem tudsz változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!