280 ponttal milyen angol nyelvu egyetemi szakokat tudnatok ajanlani?

Figyelt kérdés

Intezmenyi pontok nelkul ennyi,fokepp angol nyelvu szakok erdekelnenek.

Szociologia,politologia erdekel a legjobban.

Esti iskolaba jartam,mivel dolgoztam iskola mellett,es ott nem igen igazitottak el,hogy melyik egyetemre erdemes menni,es hogy egyaltalan a jelentkezes hogy megy, szoval ezen a teren kicsit el vagyok veszve.

Ha olyan szakot tudnatok mondani,ahova kicsit tobb pont kell,az se baj,mivel poterettsegin tervezem javitani a ket rosszabbul sikerult tantargyon :)

aug. 1. 05:51
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

Azt sem írod, milyen érettségikből jön ez össze.

Így nem szívesen javasolnék egyáltalán egyetemet.

aug. 1. 07:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
aug. 1. 07:30
 3/8 anonim ***** válasza:
aug. 1. 07:35
 4/8 A kérdező kommentje:

Teljesen pontos szazalekokat nem tudok irni mindenhez,egyedul angolbol emelteztem,ami 98% lett,a matematika es a magyar az,amin javitanom kell,mivel 36%es kb 45% lett.

Azon kivul tarsadalomismeret kb 70-75% es tortenelem kb 60-65%.

aug. 1. 07:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Ha olyan szakot tudnatok mondani,ahova kicsit tobb pont kell,az se baj,mivel poterettsegin tervezem javitani a ket rosszabbul sikerult tantargyon :)"

"Teljesen pontos szazalekokat nem tudok irni mindenhez,egyedul angolbol emelteztem,ami 98% lett,a matematika es a magyar az,amin javitanom kell,mivel 36%es kb 45% lett.

Azon kivul tarsadalomismeret kb 70-75% es tortenelem kb 60-65%."

Ezek alapján ne javítani akarj, hanem tegyél egy emeltet töriből. (Töri és angolt sok helyen elfogadják) (senkit nem fog érdekelni, hogy rossz lett a többi érettségid)

"Intezmenyi pontok nelkul ennyi,fokepp angol nyelvu szakok erdekelnenek."

Miért?

Szoc van az eltén angol nyelven/Pol nincs angolul, egyet találtam ami hasonló lehet: [link]

aug. 1. 08:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne a legrosszabbat akard javítani, hanem nézd meg mi az, amit elfogadnak és azt javítsd. Én is az emelt törit javasolnám, mint az előző (ha azt elfogadják). A 2 nagyon gyengén sikerült tárgyat én elfelejteném, az intézményi pontokon már úgysem lehet javítani.
aug. 1. 11:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ha van két jó érettségi tárgyad, azt tudod duplázni.
aug. 1. 15:18
 8/8 anonim ***** válasza:

6. vagyok.

Bocsánat, egyvalamit elírtam. A tanulmányi pontjaidon nem tudsz változtatni.

aug. 2. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!