Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A középiskolai év végi tanulmá...

A középiskolai év végi tanulmányi eredményeim miért nem szerepelnek a bizonyítványban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 éves Szakközépiskolát végeztem, viszont a 10. és a 11. év végi tanulmányi eredményeim nem szerepelnek a bizonyítványomban, csak a 9.ik osztály.

Az utolsó két évfolyamnál csak az angol nyelv, testnevelés, plusz a szakmával kapcsolatos/gyakorlati jegyek szerepelnek.

Másnál is így van ez?

aug. 1. 00:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem így van. És hogyhogy 2 év után tűnt fel ez most?
aug. 1. 00:25
 2/10 A kérdező kommentje:

9.* elírtam.

Ez azért aggaszt, mert az egyetemi felvételihez szükséges a középiskolai utolsó két év végi tanulmányi eredmény.

aug. 1. 00:27
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Idén végeztem, nem két éve.

aug. 1. 00:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát elég fura. És a többi tantárgy helye üres a bizonyítványban?
aug. 1. 00:32
 5/10 A kérdező kommentje:

Teljesen üres, nincsenek be írva sem a tantárgyak nevei, sem a jegyek.

Csak egy áthúzás van a szakmai tantárgyak alatt.

Viszont a 9. évfolyamnál pedig végig be írták a tantárgyakat és a jegyeket is...

aug. 1. 00:51
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

Az egyetemi felvételihez szükséges az érettségi bizonyítvány. Mivel te egy 3 éves szakközépiskolát végeztél, ezért neked nincs érettségid. ---> a jelentkezésed érvénytelen.

A szakközépiskola nem ad érettségit.

aug. 1. 04:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor technikumot (régi nevén szakközépiskola), vagy szakkepzo iskolát (régi nevén szakmunkaskepzot) végeztél? Mert ez utóbbi 3 éves, a technikum 5 vagy 6 éves.
aug. 1. 05:12
 8/10 A kérdező kommentje:

6-os! Szeptembertől megyek tovább, esti tagozatos gimnáziumba.

7-es! Szakközépiskolát végeztem, nem szakmunkásképzőt!

aug. 1. 13:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Szakközépiskola már nem létezik. Technikumnak hívják.
aug. 1. 18:08
 10/10 A kérdező kommentje:
A lényegen nem változtat. Fel kerestem az iskolát a jegyekkel kapcsolatban, most várom a választ. Eléggé elkeserítő hogy nincsenek a bizonyítványban. Reménykedek benne hogy javítják…
aug. 2. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!