Semmelweis ápoló szak vélemény?
Csak akkor menj a Semmelweisre, ha szereted a szivatásokat, ha megaláznak, ha hülyének néznek és alsóbb rendűként kezelnek. Van 1-2 nagyon jó tanár, de a többségnek nem szabadna emberekkel dolgoznia. Jártam előtte más egyetem ápoló szakára, költözés miatt jelentkeztem át ide, de akkora csalódás ez a hely, hogy az idei tanévet inkább máshol folytatom. Tanulás szempontjából nem gáz, a vidéki egyetemen korábban sokkal többet kellett tanulni, nagyobb elvárások voltak. A Semmelweisen simán hoztam a jó eredményeket, kevesebb időráfordítással. De nekem nagyon úgy tűnik, hogy az a céljuk, minél kevesebben jussanak el a diplomáig. Megnézheted az épületben a tablókat, sok helyen csak 2 mentőtiszt van rajta vagy 5 ápoló. Miközben az elején max létszámmal indítják a szakot, mi is 120-an kezdtük, 1 év után lefeleződött.
Gondolom olvastad a botrányt a szóbeli felvételi kapcsán... ha ezek után még nem ment el a kedved, akkor sok sikert. Majd hallgathatod napi szinten, hogy ez egy elit egyetem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!