Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Semmelweis ápoló szak vélemény?

Semmelweis ápoló szak vélemény?

Figyelt kérdés
Mostanában kezdtem el gondolkodni ezen a szakon esetleg aki benne van el tudná mondani milyen? Nem csak a Semmelweis igazából az összes egyetem érdekelne.

2024. júl. 29. 12:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát elég alacsony a pontszám. Semmelweisre úgy tudsz bekerülni, ha van biológia érettségid, lehet ez emelt vagy közép is. A többi egyetemen nincs ilyen elvárás. Akkor csináld, ha mindenféleképpen ez az egyetlen pálya, ahol el tudod magad képzelni. Ha továbbszakosodsz kiterjesztett hatáskörű ápolóira, azzal már egy szép fizetést el tudsz érni.
júl. 30. 10:04
 2/4 anonim ***** válasza:
22%

Csak akkor menj a Semmelweisre, ha szereted a szivatásokat, ha megaláznak, ha hülyének néznek és alsóbb rendűként kezelnek. Van 1-2 nagyon jó tanár, de a többségnek nem szabadna emberekkel dolgoznia. Jártam előtte más egyetem ápoló szakára, költözés miatt jelentkeztem át ide, de akkora csalódás ez a hely, hogy az idei tanévet inkább máshol folytatom. Tanulás szempontjából nem gáz, a vidéki egyetemen korábban sokkal többet kellett tanulni, nagyobb elvárások voltak. A Semmelweisen simán hoztam a jó eredményeket, kevesebb időráfordítással. De nekem nagyon úgy tűnik, hogy az a céljuk, minél kevesebben jussanak el a diplomáig. Megnézheted az épületben a tablókat, sok helyen csak 2 mentőtiszt van rajta vagy 5 ápoló. Miközben az elején max létszámmal indítják a szakot, mi is 120-an kezdtük, 1 év után lefeleződött.

Gondolom olvastad a botrányt a szóbeli felvételi kapcsán... ha ezek után még nem ment el a kedved, akkor sok sikert. Majd hallgathatod napi szinten, hogy ez egy elit egyetem... :D

júl. 30. 11:25
 3/4 anonim válasza:
2-es: te melyik vidéki egyetemre jártál/jársz? Én most gondolkodok a győri egyetem képzésén. :)
jan. 9. 15:00
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 Pécs
jan. 9. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!