Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » ELTE nemzetközi tanulmányok...

ELTE nemzetközi tanulmányok angol nyelvű képzés vélemények?

Figyelt kérdés

Felvettek idén erre a képzésre, de a neten az emberek nagyon lenézik. Tényleg ennyire rossz és haszontalan?

Nekem nagyon nem volt elképzelésem, hogy mit akarok tanulni, viszont a jog, politika és a gazdaság közelebb állnak hozzám, ezért választottam ezt. Ha közben rájövök, hogy mi tetszik, akkor érdemes átmenni olyan képzésre vagy végezzem el ezt?

júl. 27. 10:34
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

Hát nincs sok haszna, az tény.

De mondjuk az angol még mindig jobb mint a magyar.

Ha ez érdekel, akkor tanuld ezt, aztán majd meglátod a továbbiakat.

júl. 27. 10:45
 2/5 anonim ***** válasza:
60%

Akiket en ismerek, azok szerettek, imadtak ezt a szakot. De vegzes utan vakartak a fejuket, mert nem tudtak mit csinaljanak magukkal, aztan vegul az egyik a kereskedelemben, a masik pedig berszamfejtoket dolgozik. Tok mas terulet.

Ilyen erdeklodessel szerintem van jobb valasztas, de majd meglatod, hogy fog tetszeni.

júl. 27. 13:56
 3/5 anonim ***** válasza:
41%
Mester szakon van nemzetközi gazdaság érdemes majd azt választani:) én magyar szakon csináltam:) azoknak haszontalan akik 1 idegen nyelvet se beszélnek...de nekik minden más is az..
júl. 28. 23:28
 4/5 anonim ***** válasza:
56%
U.i én a Bcen voltam
júl. 28. 23:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok bíztató választ! Ha tudok, akkor majd írok, hogy hogyan tetszik.
júl. 30. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!