Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kodolányi János Egyetemnek...

Kodolányi János Egyetemnek most először lesz államilag finanszírozott formája. Szerintetek mennyi lehet a ponthatár? Ami engem érdekel az az emberi erőforrások, sajnos nem jelöltem be a költségtérítésest.

Figyelt kérdés
Pótfelvételin magasabb szokott lenni.. úgy láttam előzőleg betudott kerülni valaki 150-160 ponttal ANK-ra de nyilván mivel most ANA lesz nem teszik 200 pontra, hanem legalább 350-re szerintem... :/ Tudom nyilván mindenkinek van ennyi pontja, csak én régi motorosként 18-ban érettségiztem és nem volt kötelező az emelt se semmi.

#emberi erőforrás #KJE #Kodolanyi János Egyetem #Kodolányi Állami #Kodolányi János Egyetem Budapest #KJE Emberi Erőforrások
júl. 22. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Felvettek?
júl. 25. 08:15
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem, sajnos nem. nem gondoltam volna hogy egy 364 lesz a pont..... wtf... BGE 370.. Szóval marad a pótfelvételi, viszont ott attól fosok, hogy tavaly is 278 volt ANK (általánoson 164 :D ) szóóóóóval ja.

Lehet ALK lesz belőle... aztán átkéretem magam Nappalira. Lehetséges, csak nem tudom mennyi félév után.

júl. 25. 10:30
 3/5 A kérdező kommentje:
téged? vagy nem tudom te jelentkeztél-e oda
júl. 25. 10:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy nem sikerült, eléggé megkavarták a pontszámítást...

Én mesterre jelentkeztem, felvettek. :)

júl. 25. 18:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is ezt néztem, ALK formában, de fosok, hogy megemelik a ponthatárt. 230 pontom van, általános eljárásban most 110 volt, Budapesten 122 XD Hát 120-at csak nem emelkedik.

Még a közösségszervezést is megpróbálnám, de amilyen szerencsém van, pont ott ugrik a ponthatár, ahova én jelentkezem.

júl. 26. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!