Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit tanuljak? Hogy találjam...

Mit tanuljak? Hogy találjam meg azt ami nekem való?

Figyelt kérdés

Két diplomám van, két területről mindegyikben dolgoztam, de nem érzem egyikről sem azt hogy nekem való. Most otthon vagyok gyeden és még egy pár évig nem fogok visszamenni dolgozni mert lesz még baba. De ha eljön az idő akkor szeretnék valami mással foglalkozni majd.

Viszont nagyon el vagyok keseredve mert úgy érzem fogalmam sincs mit csinálnék szívesen.. Tanulni hajlandó vagyok azzal nicns gond csak azt nem tudom mit.

júl. 22. 14:01
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Sok pályaválasztasi tanácsadó van már, igaz pénzes dolog vagy pszichológus is tud ebben segíteni. De én ajánlom a felvi oldalát is, egyszerűen olvasgass szakok leírását kérdésnek, hogy az irányvonalat lásd, sok pályaválasztasi teszt is van, ki lehet őket tölteni. Nem mind hasznos, de lehet valami ötletet ad. Azon a kérdésen kellene elgondolkodnod, hogy mi az, ami érdekel, miért nem szereted a mostani munkáid, mi hiányzik belőle neked.
júl. 22. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!