Kik érettségizhetnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

19 éves vagyok, múlt év októberétől nem tudok járni gimibe mert anyámnak olyan betegsége alakult ki amiben otthon kell ápolnom. Így ebben az évben érettségiztem volna, de nem tudtam. A kérdésem az lenne, hogy lehet úgy hogy jövő évben úgy menjek érettségi vizsgára hogy amúgy iskolába nem járok? Ilyen létezik egyáltalán? Ha igen mi a procedúra? Köszönöm a válaszotok!

júl. 15. 02:29
A kérdező szavazást indított:
Érettségi
Viszga
5 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
20%
Halaszthatsz évet. Bátran beszéld meg tanáraiddal/sulival.
júl. 15. 04:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Beiratkozol egy esti gimibe. Így több szabadidőd lesz.
júl. 15. 10:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Először ki kell járnod a 12 osztályt, tehát be kell fejezned a középiskolát, és kell, hogy bizonyítványod legyen mind a 12 évről. Ha ez megvan, akkor lehet érettségizni.
júl. 15. 10:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben az esetben keress fel egy esti gimit, valahol levelező is van, de ha nincs, akkor sem szokták szigorúan venni a bejárást.
júl. 16. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!