Felvi.hu-n a feltöltött dokumentum mellett az van írva hogy nem igazol semmilyen jogcímet, ez mit jelent??
Köszönöm a választ.
Már féltem hogy valamit rosszul töltöttem fel.
Bizonytalan voltam.
Úgy voltam vele, hogy inkább mindent feltoltok, nehogy az legyen hogy valami elmarad.
Köszönöm szépen.
Azt írja az indoklasnal hogy: “ A benyújtott szakmaszámú bizonyítvány alapján a megjelölt képzésen intézményi pont nem adható.”
Sajnos akkor nem jár érte plusz pont. Nem hibáztál,hogy feltöltötted, más intézmény lehet, épphogy ad pontot rá.
Legyünk egymással nagyobb türelemmel, idén sok a változás, ami tavaly még jó volt, idén már nem feltétlen az.
Új NAT szerinti érettségi, új pontozás a felvételi eljárás során, megújult felvi felület,stb.. totàl kàosz van
A felvételiző izgul, segíteni, megnyugtatni nem kerül semmibe.
Nem egyszer belebotlok rettenet buta kérdésbe/válaszba, ezen a platformon aztán van bőven, mégsem kommentelek oda semmi negatívat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!