Be kell jelölni valahol felvételiben, hogy melyik 2 érettségimet akarom, hogy figyelembe vegyék?

Figyelt kérdés

Tehát, hogy az emelt törimet és angolomat.

Tanáraim azt mondták nem kell, mert úgyis úgy számol a rendszer, ahogy nekem a legjobb, osztálytársaim is azt mondták, hogy nem jelöltek be semmit és én se találtam semmit, de én borzasztóan paranoiás vagyok és nagyok félek, hogy valami elkerüli mindenki figyelmét. Szóval nyugtassatok meg kérlek, hogy senki sem hülye a környezetemben és én sem.

2024. júl. 10. 19:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell, ahogy már elmondták, a legkedvezőbbel számolnak :)
2024. júl. 10. 19:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell semmit bejelölni.
2024. júl. 10. 20:46
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! most hogy már a 120. helyről is megtudakoltam és ugyanazt mondták, próbálom lenyugtatni magam kicsit😅
2024. júl. 10. 20:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, egész biztosan nem kell jelölni, ez 1000%! 😃
2024. júl. 10. 21:31
 5/8 anonim ***** válasza:
11%
Szak és egyetem függő mit fogadnak el. Hova jelenteztél?
2024. júl. 10. 21:57
 6/8 A kérdező kommentje:
#5: Pécsre jelentkeztem anglisztikára, szóval ugye az angol emelt nyilván adott és törit csináltam emeltben második tantárgyként, mert ugye ha középben csináltam volna az az új hülye szabály miatt csak 67%-ot érne és az kb 30 pont minusz
2024. júl. 10. 22:14
 7/8 anonim ***** válasza:
83%
Aha, hát elvileg úgy fogja kiszámolni ahogy neked a legkedvezőbb, de azért írd be a felvis kalkulátorba is az eredményeid
2024. júl. 10. 22:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
nem kell, mert automatikusan a legkedvezőbb eredményt fogja neked kikalkulálni.
2024. júl. 10. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!