Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyire kell erős matektudás...

Mennyire kell erős matektudás ahhoz, hogy elvégezzek egy mérnöki szakot?

Figyelt kérdés

2016-ban érettségiztem. A matematika nem ment jól, 3-as voltam belőle. A fizikát se szerettem igazán. Mondjuk szerintem nem azért, mert buta voltam, csak egyszerűen nem érdekeltek, nem foglalkoztam velük. De utólag már bánom, hogy nem tanultam, nem szereztem piacképes végzettséget és egy szívás az élet. Jó lenne újrakezdeni.

Felvételiznék valami mérnöki szakra, gépész- vagy villamosmérnök.

júl. 9. 02:17
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Gyenge négyes matek érettségivel lettem mérnök. Videki egyetemre könnyű volt bekerulni , cserébe fele embert kiszorták az első félévben. Köztük majdnem engem is, matekból buktam. Egy év csúszás kapasból. De elmentem magán matek tanarhoz , bejartam több tanarhoz is órára, gyakoroltam neten , könyvekből mindenhonnan. Ìgy eljutottam oda, hogy utolsó matekos tárgyam már jeles lett ha jól emlékszem ami azért kibaxott nagy szám. Szoval mint látod nem lehetetlen, de sok erőfeszítést fog igenyelni. Mondjuk mivel nálad kimaradt egy csomó idő így kapasbol magán tanárral kezdenek aki újra áttetsző veled a középiskolai érettségis anyagot. Onnantól meg folyamatosan segít...
júl. 9. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!