Esti iskolaval kapcsolatba irnek, hogy mi a velemenyetek rola? Esetleg barkinek barmi tapasztalat? Tobb ideje lesz az embernek sajat magara? Egyeb diak kedvezmenyek igyis bevalthatok?
Én Pesten tudom ajánlani a Wesley János gimnáziumot, a fenntartó most fog összevonni két iskolát. Az esti gimikkel az a helyzet, hogy vannak nagyon jók, ahol abszolút segítőkészek ( néhol még a vizsgákon/érettséginél is... :D ) meg vannak, ahol kb le se sz*rják, mert a diákok is úgy állnak hozzá. Az, hogy több időd lesz e, egyéni preferenciáktól függ, mindenki más ütemben tud tanulni, de általánosságban igaz, hogy az évközi kiadott anyagokat egyedül kell megtanulnod. Sokkal nagyobb hangsúly van az önálló tanuláson,mint nappalin. Ha gyakran bejársz, és készülsz a vizsgákra, azt értékelik. Valahol írják a hiányzasokat, valahol nem. Nálunk nem írták. Egyébként az
érettségi középszinten nem nehéz ( pláne ha még a tanárok is úgy állnak hozzád. ) Én mindenből 4-esre érettségiztem, kivéve töriből, az 5 lett. Nem nagyon görcsöltem rá, 1-2 x átrágtam magam a tételeken, amiket netről leszedegettem. Ha nincs más lehetőséged, csak az esti, akkor vágj bele, mert annál mindenképpen jobb, mintha nem érettségizel le.
Köszönöm szépen.
Így most már azért tisztább nekem is a dolog..
Az egyedüli tanulást azt szerintem megoldanám, önelló feladatoknál is tudok jól teljesíteni.
Max a szóbeli feleleteknél stresszelnék rá, mert annyira nem szeretek szóban ott mindenki elött de ez persze nem kedv kérdése.
Mellette terveztem dolgozni is, csak nem tudom mennyire menne így együtt a kettő.
Utolsó, köszi! Ezek szerint nem egyszerre van az érettségi a nappalisokkal??
Vidéki vagyok ( Veszprém megyei), de köszi az infót. Sima egyszerű érettségi kellett volna, nem akartam vele továbbtanulni, csak a tanfolyamhoz kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!