Villamosmérnökin melyik a legjobb szakirány?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szerintetek melyik specializációra érdemes menni?
Gyakorlatban melyik mit csinál? Milyen munkákat, pozíciókat lehet megpályázni egyikkel vagy másikkal?
1. Elektronikai tervezés és gyártás
2. Ipari automatizálás és kommunikáció
3. Villamos energetika
Köszi a válaszokat.
júl. 6. 20:17
1/5 anonim válasza:
Azt tudnám mondani, hogy amelyikhez affinitásod van. Én, hálistennek, egy percet nem dolgoztam 18 éves koromtól 63 éves koromig olyant, amit nem szerettem volna csinálni. Imádtam energiás lenni, középiskolában tudatosult bennem, hogy azt kedvelem a legjobban. Ajánlanám, ha egyik felsorolt szakághoz sem fűz semmi, próbálkozz meg a pék vagy a hímzőnő szakmával.
2/5 A kérdező kommentje:
Gratulálok az értelmes hozzászóláshoz.
Valószínűleg közöd sincs a szakmához, de a munkához sem.
júl. 6. 22:02
3/5 anonim válasza:
Szerintem az elektronikai tervezés és gyártásban a legtöbb fantázia.
4/5 anonim válasza:
"Gratulálok az értelmes hozzászóláshoz.
Valószínűleg közöd sincs a szakmához, de a munkához sem."
Ha nem értetted, megpróbálhatjuk, hogy mondatonként elmagyarázom.
5/5 anonim válasza:
Bár... Aki nem érti az egyszerű magyar mondatokat, talán jobban teszi, ha nem akar villamosmérnök enni. Ott még akár bonyolultabb mondatok is előfordulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!