425 ponttal szerintetek idén felvesznek pte aok-ra?
Figyelt kérdés
jún. 29. 07:44
1/7 anonim válasza:
Honnan kéne tudnunk?
Nyilván jó esélyed van az előző évek alapján, de ezt nem lehet megjósolni.
Nem értem mi a célod ezzel a kérdéssel.
4/7 anonim válasza:
Igazából ahogy láttam érettségis csoportban, a felvételi elbeszélgetésre szinte mindenki 50 pontot kapott. A biosz - kémia emeltek is elég jók lettek sok embernek, de ők inkább Sotét jelöltek. Ha oda felveszik őket, kiesnek a Pte-ről, mint lehetséges hallgatók. Korábbi évek alapján simán felvesznek, de most a max pontos felvételi beszélgetések és a Sote kiszámíthatatlan leendő ponthatára miatt nem lehet tudni.
5/7 anonim válasza:
Uhh hát szerintem határeset vagy a 425-tel… elképzelhető, hogy még beleférsz a “keretbe”, de mivel
idén vakon vagyunk az intézményi pontokkal, ill. ugye az emeltek nem voltak olyan nehezek, így csak találgatni lehet.
Fb-n a Chembio csoportban a pte áokra jelentkezők átlag 430+ jelöltek, de persze az nem reprezentatív minta alapján készült.
Az biztos, hogy 07.24-éig izgulhatsz, mert most nyugiban igazán csak a ~440-450 pontosak lehetnek…
Drukkolok Neked!
6/7 anonim válasza:
Ha oda nem is Debrecenbe szerintem igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!