Ilyen egyetemi átlagokkal számíthatok tanulmányi ösztöndíjra?
Ez a második félévem. Jó átlagnak számít esélyes lehetek a tanulmányi ösztöndíjra?
Az első félévben az ösztöndíjindex és a kreditindex is 4,07-et mutatott most nem értem mi ez a lemaradás az ösztöndíjindexnél.
Ösztöndíjindex: 3,55
Kreditindex: 4,03
Korrigált kreditindex: 3,55
Ismételt vizsga: 0
Elismert kredit: 0
Összesített korrigált kreditindex: 7,03
Írtam a tanulmányi osztálynak egy e-mailt és frissíteniük kellett az adatokat.
Ösztöndíjindex: 4,7
Kreditindex: 4,7
Korrigált kreditindex: 4,7
Ismételt vizsga: 0
Elismert kredit: 0
Összesített korrigált kreditindex: 8,12
Összesített ismételt vizsga: 0
Összesített elismert kredit: 0
Kedves Utolsó! Bátran, gyere a GDE-re és majd meglátod, hogy csak úgy osztogassák-e a papírt vagy nem. :)
Kedves Kommentelő,
Szeretném felhívni a figyelmed arra, hogy a Gábor Dénes Egyetem diplomája teljes mértékben elismert Magyarországon, és a munkáltatóknak kötelességük elfogadni azt, amennyiben az adott pozícióra vonatkozóan megfelelő végzettséget igazol. Az egyetem államilag akkreditált, így a kiadott diplomák érvényesek és hivatalosak.
A diploma figyelmen kívül hagyása vagy el nem fogadása diszkriminatív gyakorlatnak minősülhet, amely sérti a munkavállalók egyenlő bánásmódhoz való jogát. Ha valaki ilyen tapasztalatot él át, érdemes jogi tanácsot kérnie, mivel az egyenlő bánásmód megsértése jogi következményekkel járhat.
Szeretném pontosítani, hogy a Gábor Dénes Egyetemen szigorú követelmények és magas színvonalú oktatás van érvényben. Az intézmény folyamatosan fejleszti tanterveit, és nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati képzésre, hogy a hallgatók a munkaerőpiacon is versenyképes tudással rendelkezzenek.
Az egyetem képzései elismert szakemberek által kerülnek oktatásra, és az itt megszerzett diplomák megfelelnek a munkaerőpiaci elvárásoknak. Fontos, hogy objektív információk alapján ítéljük meg az oktatási intézményeket, és ne alapozzunk előítéletekre vagy félreértésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!