Lehetseges valamilyen apoloi tanfolyamot levelezon elvegezni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnem, de a mostani munkam mellett nem lehet bejarosan vagy estiben tanulni.2024. jún. 13. 23:12
1/7 anonim válasza:
Kizárt, hogy levelezőn tanuld meg, hogy kell vénást adni, infúziot bekötni, stb, stb.
2/7 anonim válasza:
Embert is majd levélben fogsz menteni?
3/7 anonim válasza:
Ápoló mondjuk nem igazán ment életet. Végrehajtsa az orvos utasításait. A mentőápoló már ment életet, az más.
Egyébként sokan levelezőn csinálják a diplomás ápolóit. Meg lehet tanulni így is vénázni mert gyakorlatokra ugyanúgy be kell menni és kórházi gyakorlat is van.
Bár egyébként én mentősként nem a képzés alatt tanultam meg vénázni hanem élesben területen. Szurkáltam sokat aztán rá állt a kezemre és ma már rutinból megy, ezt másképp nem tanulja meg.
De OKJ tanfolyamok ilyen szakirányban nem nagyon vannak levelezőn.
4/7 A kérdező kommentje:
Tudtok ajánlani valamit ami hasonló és nem kell érte felmondanom? Az biztositja a megélhetésem, de nagyon szeretnék erre orientálódni.
2024. jún. 14. 06:58
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Pannon Kincstárt nézd meg ha csak szakképesítést szeretnél nem pedig diplomát
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez talán jó lehet. A felnőtt élet sok kötöttséggel jár, rendesen visszaülni az iskolába szinte lehetetlen.
2024. jún. 18. 06:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!