20-25 pontot emelt töri szóbelin nehéz elérni?

Figyelt kérdés

jún. 11. 15:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát attól függ mit húztál és mennyit tanultál

Van akinek nehéz, van akinek nem.

jún. 11. 15:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Meg persze a vizsgáztatóktól is függ, előfordul hogy nagyon lepontoznak
jún. 11. 15:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mikor mész?
jún. 11. 15:47
 4/11 A kérdező kommentje:
Ma voltam, elég rosszat húztam ráadásul nagyon izgultam is, szóval az előadásmódom is borzalmas volt, talán még rosszabb mint a tartalmi rész
jún. 11. 15:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Átérzem, én múlt héten voltam, nálam is a 20-25 lenne a cél minimum. Én se húztam jót, izgultam ezért sok dolgot félremondtam.

Nem tudom milyen lesz.

Drukkolok neked, majd írd meg milyen lett. Hova készülsz különben?

Önmagában a kommunikáció amúgy nem ér sok pontot úgy tudom, szóval attól neked még lehet jó.

jún. 11. 16:12
 6/11 MDaniel98 ***** válasza:
42%
Ha tudod a tételt akkor nem. Ha nem tudod, akkor igen.
jún. 12. 08:52
 7/11 A kérdező kommentje:
#5 34 pont lett végül, szóval jobb mint amire számítottam :) Neked milyen lett?
júl. 20. 00:28
 8/11 anonim ***** válasza:
56%

Ezt azoknak írom már főként, akik később nézik.

Barátom ebben az évben úgy ért el 24 pontot szóbelin, hogy új tételt húzott, szóval szerintem elég könnyen teljesíthető.

Szerencsére én jót húztam és simán 44 pontot összehoztam.

Gratulálok mindenkinek aki túl van ezen a rémálom magoláson, remélem mindenki fel lett véve.

júl. 28. 00:45
 9/11 anonim ***** válasza:
#8 én fel lettem véve, de nem mondanám hogy ilyen könnyű teljesíteni. Akkor annak a barátodnak szerencséje volt, de erre azért ne alapozzon senki, mert általában szigorúan pontoznak, és magasak az elvárásaik.
júl. 28. 09:26
 10/11 anonim ***** válasza:

#9 a 8#-as vagyok. Csak nem akartam, hogy a jövőre érettségizők nagyon parázzanak, mert sajnos én túlgondoltam a dolgokat, alig aludtam valamit. Ha valaki tényleg szereti a törit és el kezd időben tételeket kidolgozni (lehetőleg már január- februárban), akkor nem kell nagyon félni. A bizottságok célja sem az, hogy lehúzzanak, hanem addig kérdeznek, amíg mindent ki nem húztak belőlünk. Pl.: az előttem levő embernek még el is mondták melyik térképen van a válasz és elfogadták.

És a barátom másodjára tényleg szerencsés volt, mert az egyik kedvenc tételét húzta.

júl. 28. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!