20-25 pontot emelt töri szóbelin nehéz elérni?
Hát attól függ mit húztál és mennyit tanultál
Van akinek nehéz, van akinek nem.
Átérzem, én múlt héten voltam, nálam is a 20-25 lenne a cél minimum. Én se húztam jót, izgultam ezért sok dolgot félremondtam.
Nem tudom milyen lesz.
Drukkolok neked, majd írd meg milyen lett. Hova készülsz különben?
Önmagában a kommunikáció amúgy nem ér sok pontot úgy tudom, szóval attól neked még lehet jó.
Ezt azoknak írom már főként, akik később nézik.
Barátom ebben az évben úgy ért el 24 pontot szóbelin, hogy új tételt húzott, szóval szerintem elég könnyen teljesíthető.
Szerencsére én jót húztam és simán 44 pontot összehoztam.
Gratulálok mindenkinek aki túl van ezen a rémálom magoláson, remélem mindenki fel lett véve.
#9 a 8#-as vagyok. Csak nem akartam, hogy a jövőre érettségizők nagyon parázzanak, mert sajnos én túlgondoltam a dolgokat, alig aludtam valamit. Ha valaki tényleg szereti a törit és el kezd időben tételeket kidolgozni (lehetőleg már január- februárban), akkor nem kell nagyon félni. A bizottságok célja sem az, hogy lehúzzanak, hanem addig kérdeznek, amíg mindent ki nem húztak belőlünk. Pl.: az előttem levő embernek még el is mondták melyik térképen van a válasz és elfogadták.
És a barátom másodjára tényleg szerencsés volt, mert az egyik kedvenc tételét húzta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!