Nagyon izgulok a pszichológiai vizsgálat miatt.Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerdán lesz a másodfokú pszichológiai alkalmassági vizsgálat Pesten és már nagyon nagyon izgulok.1 hónapja volt az első azon sajnos megbuktam.Mióta megtudtam a másodfokú időpontját azóta másra se tudok gondolni.Megőrít ez a bizonytalanság.Egyszer félek tőle, egyszer még úgy vagyok vele, hogy már csak túl akarok lenni rajta.Az első előtt még ennél is jobban izgultam.Most már néha azt érzem, hogy nem érdekel mi lesz, de ezt csak bebeszélem magamnak.Szerintetek van okom félni?Ráadásul ma tudtam meg, hogy nekem kell megszervezni az utazást, eddig úgy volt, hogy a suli visz fel, ahová jelentkeztem.Kezdd már nagyon elegem lenni ebből az egészből...De szerdán véget ér ez a szörnyű bizonytalanság!jún. 10. 15:13
1/4 anonim válasza:
Ha minden rendben veled akkor úgyis az jön ki, hogy minden oké.
Gondolj bele, ha interjúra mész, ott a nyelvtudásodat is csekkolják, ott se fogsz izgulni hogy mi lesz ha nem sikerül.
Szerintem szard le, szerdáig ne ezen rágódj. Menj el amikorra hívtak, csináld meg és kész.
2/4 anonim válasza:
Csapj le pár feles jégert előtte... Aztán minden klappolni fog. Ne agyald túl.
3/4 A kérdező kommentje:
Sikerült
jún. 20. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!