Ilyen lehetséges az egyetemen?
A párom most végez a 2. félévével nappali képzésben, önköltségen formában.
Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges-e az, hogy szeptembertől a 3. félévét levelezőn folytassa?
Sajnos leginkább magunkra vagyunk utalva és mindketten szeretnénk dolgozni egyetem mellett, viszont nappalin ez nagyon nehezen kivitelezhető
"Sajnos leginkább magunkra vagyunk utalva és mindketten szeretnénk dolgozni egyetem mellett, viszont nappalin ez nagyon nehezen kivitelezhető"
És ez a mese kit érdekel? Miattatok nem fogják megváltoztatni az egyetem működési szabályzatát. Másfelől a kérdést sem sikerült megfelelően specifikálni (melyik egyetem és melyik szakról van szó), hogy érdemben segíteni lehessen ezért csak általánosan tudok válaszolni: ha a szellemi képességedet nem haladja meg az értő olvasás akkor javaslom az egyetemi TVSz tanulmányozását, egyébként igen, a legtöbb egyetemi szakon van rá lehetőség.
2es mekkora gyàsz vagy. Nem azt kérte hogy vàltoztassanak szabàlyt, hanem hogy van-e ilyen és mellé indoklàst adott. Ha nem adott volna indoklàst akkor pedig a fajtàd egy "minek akarod?" értékű vàlaszt szokott ide fingani.
A màsodik része igaz, csak tapló a stílus. A kérdésre vàlaszolva meg TVSZ szabàlyozza. Nàlunk 1+1 alkalommal van rà lehetőség. Egyszer kérésre, màsodjàra különös méltànylàst igénylő esetben. Karod TVSZ-e vagy a TO meg tudja vàlaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!