Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Diplomas apolo alapszakra...

Diplomas apolo alapszakra jelentkezéskor nincs semmi extra feltetel, pl középiskolában is apolonak tanuljon vki?

Figyelt kérdés

Sima gimis érettségivel mehetek?

Nem egyértelmű nekem se ez, se ezek az új intézményi pontok, én 5 éve érettségiztem akkor még máshogy volt

jún. 4. 10:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Gimis érettségivel is mehetsz.
jún. 4. 14:15
 2/3 A kérdező kommentje:

Vki csinálta már így, nehéz felvenni a fonalat vagy nem?

Matek és hasonló tárgyak vannak itt is vagy tényleg nagyjából csak Eü dolgot tanulunk?

jún. 4. 16:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Sok egyetemnél meg tudod nézni a mintatantervet hogy milyen tárgyak vannak az adott szakon.

Én gyógytornásznak tanulok Szegeden, viszonylag sok közös óránk volt ápolókkal, illetve láttam már a tantervüket is.

Általánosságban elmondható hogy a legtöbb és legfontosabb tárgy eü-s.

Amivel nagyon sokan csúsznak az az anatómia, vannak alapápolási tárgyak, ápolás elmélet és klinikumonkénti szakápolástan, így röviden összefoglalva. Emellett persze vannak szigorlatok, kell szakdolgozatot is írnod, és olyan nem eü-s "töltelék" tárgyakat is tanulsz majd, mint a pszichológia, szociológia, gazdaság, bioetika és jog.

Nálunk úgy van hogy minden kar minden szakos hallgatójának kell 2 félév kötelező tesi, te döntöd el hogy mi. Matek nincs (legalábbis nem kötelező), ne úgy képzeld el mint a gimit.

jún. 18. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!