A joghoz mennyire kell az emelt töri tudás? Lenne hátrányom abból, ha nem azzal mennék?
Nekem is töri sikerült a legrosszabban (4es közép). Felvettek, szívtam mint àllat, majd elvégeztem. Első évben van egyetemes àllam és jogtörténet és magyar àllam és jogtörténet. Hazudni nem akarok neked. Azért sikerült olyan rosszul a töri érettségim mert nem tanultam rà semmit. Értsd 0 percem volt benne. És ez az első évben bizony érződött is. Nehezebb dolgom volt mint azoknak akik emelteztek (baràti körből csak én nem emelteztem). De lenyeltem az egómat, megvettem a könyvet, minden hétre kidolgoztam a ZH-ra 3-3 tételt és mindkét töris tàrgyat 5ösre írtam a végén.
Szóval jah, nehezebb dolgod lesz ha olyan könnyelműen mész jogra mint én tettem. De simàn hozható ha bekerülés utàn odateszed magad.
Cum Laude diplomàm lett. Tudom nem Summa, de nem is Rite. Viszont ahhoz tényleg az kell màr ott, hogy mindenből jó anyagod legyen. Vagy szerzel vagy te dolgozod ki. És ha megvan akkor tanulj ezerrel.
Köszönöm szépen utolsó!
És te melyik egyetemre jártál ha szabad tudnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!