Valaki segítene?
Sziasztok! Az Óbudai Egyetem Mérnökinfó szakra szeretnék jelentkezni és a pontszámítás közben elakadtam.
Én egy technikumba járok ahol tavaly érettségiztem az eredményeim a következőek lettek
Matek:3 (50%)
Magyar:3 (45%)
Töri:3 (55%)
Angol(emelt):5 (65%)
És ugyebár idén volt a technikusi vizsgánk(Szoftverfejlesztő és - tesztelő) ahol sikerült elérnem a 75 pontot és most pontszámításnál a felvin
Így mindennel együtt 410 pontom lett.
A kérdés hogy ez valóban 410 pont-e vagy kell még valami pluszt beillesztenem, illetve azt sem tudom hogy most az 5. Tantárgynak berakhatom e az infót vagy sem.
(Bocsi hogy ilyen kaka lett ez, de komolyan a suliba kb nulla infót kapunk erről az egészről)
Ez sajnos szerintem semmi képpen nem 410 pont:((
A felvi csinált egy érthető pontszámító kallakulátort, csatolom linken, de ha esetleg kérdéseid lennének nyugodtan írj. A tantárgy kiválasztásnál színekkel jelöli az adott egyetem elfogadja-e a tantárgyat.
Sikeres felvételeit kívánok!
Hát most ott tartok, hogy átszámoltam az egészet újra úgy, hogy az info nincs benne és ez jött.
illetve még ezt a gyik-et találtam a témáról
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!