Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol találok olyan felvételi...

Hol találok olyan felvételi kalkulátort, ahova be lehet írni a nyelvvizsgát is?

Figyelt kérdés

Nekem valahogy a nyelvvizsga is beleszámít a duplázásnál, viszont a kalkulátorban nem lehet külön beírni a nyelvvizsga eredményt, csak az intézményi pontokat.

Egyébként a PPKE-JÁK-ra mennék, és úgy lenne a legkedvezőbb ha a magyar közepet és angol emeltet+angol C1 nyelvvizsgát dupláznák valahogy. Ja és lesz egy emelt törim is, de szerintem az nem lesz olyan jó.

Így lehet? Mármint ugyanannyit ér a közép duplázva?

#nyelvvizsga #felvételi #felvi kalkulátor
máj. 23. 17:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
És ebben az esetben a magyart simán 92-nek, vagy 65-nek venné? Mert most voltak változtatások
máj. 23. 17:47
 12/15 A kérdező kommentje:
Mármint jelenleg 92% és akkor azt annyinak veszi vagy át kell váltani?
máj. 23. 17:49
 13/15 anonim ***** válasza:

A fő kérdésnél írtad ezt: Egyébként a PPKE-JÁK-ra mennék, és úgy lenne a legkedvezőbb ha a magyar közepet és angol emeltet+angol C1 nyelvvizsgát.

Itt említetted 2x az angolt. Emiatt írtam, hogy ha esetleg van másból is nyelvvizsgád akkor töltsd fel azt is, mert lehet úgy jobban jársz.

máj. 23. 17:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Azt ugye tudod kérdező, hogy a magyar közepen 2/3-os szorzó van?

Mert lehet a rosszul sikerült emelt törid több pontot érne mint a jó közép magyarod.( 100%-os közép magyar pontban annyit ér mint egy 67%-os emelt töri).

máj. 23. 18:10
 15/15 A kérdező kommentje:

#14 igen közben rájöttem, csak bonyolult az egész rendszer, összezavarodtam mikor hogy van

Köszi a válaszokat

máj. 23. 18:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!