Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol találok olyan felvételi...

Hol találok olyan felvételi kalkulátort, ahova be lehet írni a nyelvvizsgát is?

Figyelt kérdés

Nekem valahogy a nyelvvizsga is beleszámít a duplázásnál, viszont a kalkulátorban nem lehet külön beírni a nyelvvizsga eredményt, csak az intézményi pontokat.

Egyébként a PPKE-JÁK-ra mennék, és úgy lenne a legkedvezőbb ha a magyar közepet és angol emeltet+angol C1 nyelvvizsgát dupláznák valahogy. Ja és lesz egy emelt törim is, de szerintem az nem lesz olyan jó.

Így lehet? Mármint ugyanannyit ér a közép duplázva?

#nyelvvizsga #felvételi #felvi kalkulátor
2024. máj. 23. 17:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
És ebben az esetben a magyart simán 92-nek, vagy 65-nek venné? Mert most voltak változtatások
2024. máj. 23. 17:47
 12/15 A kérdező kommentje:
Mármint jelenleg 92% és akkor azt annyinak veszi vagy át kell váltani?
2024. máj. 23. 17:49
 13/15 anonim ***** válasza:

A fő kérdésnél írtad ezt: Egyébként a PPKE-JÁK-ra mennék, és úgy lenne a legkedvezőbb ha a magyar közepet és angol emeltet+angol C1 nyelvvizsgát.

Itt említetted 2x az angolt. Emiatt írtam, hogy ha esetleg van másból is nyelvvizsgád akkor töltsd fel azt is, mert lehet úgy jobban jársz.

2024. máj. 23. 17:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Azt ugye tudod kérdező, hogy a magyar közepen 2/3-os szorzó van?

Mert lehet a rosszul sikerült emelt törid több pontot érne mint a jó közép magyarod.( 100%-os közép magyar pontban annyit ér mint egy 67%-os emelt töri).

2024. máj. 23. 18:10
 15/15 A kérdező kommentje:

#14 igen közben rájöttem, csak bonyolult az egész rendszer, összezavarodtam mikor hogy van

Köszi a válaszokat

2024. máj. 23. 18:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!