Hol találok olyan felvételi kalkulátort, ahova be lehet írni a nyelvvizsgát is?
Nekem valahogy a nyelvvizsga is beleszámít a duplázásnál, viszont a kalkulátorban nem lehet külön beírni a nyelvvizsga eredményt, csak az intézményi pontokat.
Egyébként a PPKE-JÁK-ra mennék, és úgy lenne a legkedvezőbb ha a magyar közepet és angol emeltet+angol C1 nyelvvizsgát dupláznák valahogy. Ja és lesz egy emelt törim is, de szerintem az nem lesz olyan jó.
Így lehet? Mármint ugyanannyit ér a közép duplázva?
A fő kérdésnél írtad ezt: Egyébként a PPKE-JÁK-ra mennék, és úgy lenne a legkedvezőbb ha a magyar közepet és angol emeltet+angol C1 nyelvvizsgát.
Itt említetted 2x az angolt. Emiatt írtam, hogy ha esetleg van másból is nyelvvizsgád akkor töltsd fel azt is, mert lehet úgy jobban jársz.
Azt ugye tudod kérdező, hogy a magyar közepen 2/3-os szorzó van?
Mert lehet a rosszul sikerült emelt törid több pontot érne mint a jó közép magyarod.( 100%-os közép magyar pontban annyit ér mint egy 67%-os emelt töri).
#14 igen közben rájöttem, csak bonyolult az egész rendszer, összezavarodtam mikor hogy van
Köszi a válaszokat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!