Akik idén pszichológiára adták be első helyen a jelentkezésüket: miből érettségiztetek/emelteztetek? 1 vagy 2 emeltet tettetek le?
Figyelt kérdés
máj. 19. 12:49
1/7 anonim válasza:
1 emelttel esélytelen lenne 400 pont fölött elérni.
4/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a mostani rendszerben 1 emelttel nem lehetséges elérni annyi pontot, csak kíváncsi voltam, hátha van olyan, aki így próbálkozik.
Nekem is 2 emelt lesz, angol és német, az írásbelik mindenképp nagyon jók lesznek, bőven 90% felett, legalábbis ahogy néztem a megoldókulcsot, de a szóbeli még hátra van.
Tehát ha minden igaz 450 pont felett kell, hogy legyen.
máj. 22. 15:01
5/7 anonim válasza:
Szintén 450+, viszont nekem már biztos a két emelt alapján, ugye duplázva az angolt és törit.
Kérdező, gratulálok a szép eredményedhez! :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is gratulálok, a tiéd is szép eredmény. A szóbelim meg még várat magára.
máj. 23. 15:55
7/7 anonim válasza:
Végül kinek mennyi lett? Én jobbra számítottam, de végül 447 pontom lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!