Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Jól látom, hogy sehol sincs...

Jól látom, hogy sehol sincs meghirdetve levelezőn osztatlan tanárképzés magyar-matek szakpárral?

Figyelt kérdés
Próbáltam a felvit böngészni, de egyszerűen sehol sincs ilyen. Én vagyok a béna, vagy tényleg nincs levelezőn meghirdetve sehol ez a szakpár?
máj. 10. 15:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Jól látod, az idei évben nem hirdettek ilyet. Korábban biztos volt, hogy a későbbiekben lesz-e, passz. Ha mindenképpen ez az álmod-vágyad, ne tántorítson el: jelentkezz egy másik szakpárra, és később van lehetőség plusz diplomával újabb szakot szerezni.
máj. 10. 18:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazából már elkezdtem, másodéves vagyok, de azon gondolkodom, hogy nappaliról átmegyek levelezőre.
máj. 10. 18:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Érdemes lehet írni azoknak az egyetemeknek, amik indítanak közismereti osztatlan tanárszakot levelezőn (EKKE, ME, NYE), hogy felmenő rendszerben van-e ilyen, és esetleg át lehet-e jelentkezni hozzájuk.

Lehet, hogy attól függetlenül, hogy most nem indul, korábban indult, vagy amúgy meg lehet oldani az órákat így is. A tanárszak elég speciális állatfaj, érdemes utánamenni, mert nem tartom elképzelhetetlennek, hogy megoldják.

máj. 10. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!