Hogyha rosszul sikerült az érettségim, (2es 3as jegyek) de újra érettségizem, akkor az felül írja és lehet esélyem egyetemre jelentkezni?
Jelenleg tanulok egy informatikai szakmát ami + pontot ér, de nem vagyok tisztában vele pontosan hogy működnek ezek a dolgok, önköltséges levelezőre szeretnék menni informatika karra.
Esetleg aki képben van és tud tájékoztatni nagyon örülnék, és jöhet bármilyen tanács!
Köszönöm előre!
Ebben a hónapban vizsgázok egy informatika esti osztályban egy középiskolában, és próbálgatom a kalkulátort felvi.hu-n
Azt nézem, hogy az intézmény pontot négyszerezi, létezik hogy egy eléggé "szarul" sikerült érettségivel, felvesznek egyetemre ha jól sikerül a vizsga? Mert akkor nem is számól más eredményt érettségiből? Illetve az néztem ha újra érettségiznék emelten matekból és informatikából akkor is meg lehetne a pont, de akkor meg nem nézi az intézmény pontot.
Most vagy ezt vagy azt nézi? Nem lehet összeadni a dolgokat?
Elírtam elnézést,
Szakképesítések, szakképzettségek menüpontra gondoltam, ahol játszadozok a gondolattal hogy legalább 75-80százalékra sikerülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!