Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Emelt biosz érettségi úgy,...

Emelt biosz érettségi úgy, hogy középiskolában csak komplex termeszettudományt tanultam?

Figyelt kérdés
Lehetséges ez?

ápr. 27. 09:49
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Nem.
ápr. 27. 10:31
 2/5 anonim ***** válasza:
30%
Nem.
ápr. 27. 14:00
 3/5 anonim ***** válasza:
47%

Ha már van érettségi bizonyítványod, akkor minden gond nélkül.

Ha még középiskolás vagy akkor is van rá lehetőség, csak először osztályozót kell tenned belőle, kicsit macerás, de megoldható.

ápr. 27. 18:12
 4/5 anonim ***** válasza:
40%
Ha még abba az iskolába jársz, vendégtanulói jogviszonyt kell létesíts egy olyan iskolával, ahol van biológia és akkor lehet. Illetve ha megvan az 5 tárgy, kiegészítőnek 6.ként megcsinálhatod pénzért. Kellő önszorgalommal, kitartással simán megcsinálható.
máj. 20. 22:38
 5/5 anonim ***** válasza:
49%

Nos, én emelt biológia érettségit tettem, pedig már nem vagyok tanuló

Amit jelenleg tudok: Ha természettudomány ill. természetismeret tantárgyat tanulsz középiskolában és még jelenleg is tanuló vagy, csak abból érettségizhetsz, amit tanultál. De: Ha osztályozó vizsgát teszel bioszból, akkor abból is mehetsz érettségizni-több iskolatársam megtette ezt, úgy hogy nem tanulta azt a tantárgyat.

Ha már elvégezted a középiskolát, ill. van érettségi bizonyítványod(nem ugyanaz a kettő, több embert is ismerek aki elvégezte a középiskolát de nem érettségizett le), akkor Magyarországon bármilyen tantárgyból bármely szinten tehetsz érettségi vizsgát, én pl: kémiából tettem 30+ évesen, pedig nem tanultam a középiskolában, de mivel van érettségi bizonyítványom, bármilyen tantárgyból tehetek érettségi vizsgát az életemben.

Ha bármilyen kérdésed adódna, akkor egzakt,hivatalos választ az Oktatási Hivatal tud neked adni, nekem mindig válaszoltak emailben.

A honlapja: oktatas.hu, email: info@oh.gov.hu, postacíme: 1363 Budapest, Pf. 19.,székhelye: 1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Sok sikert!

tegnapelőtt 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!