Emelt biosz érettségi úgy, hogy középiskolában csak komplex termeszettudományt tanultam?
Ha már van érettségi bizonyítványod, akkor minden gond nélkül.
Ha még középiskolás vagy akkor is van rá lehetőség, csak először osztályozót kell tenned belőle, kicsit macerás, de megoldható.
Nos, én emelt biológia érettségit tettem, pedig már nem vagyok tanuló
Amit jelenleg tudok: Ha természettudomány ill. természetismeret tantárgyat tanulsz középiskolában és még jelenleg is tanuló vagy, csak abból érettségizhetsz, amit tanultál. De: Ha osztályozó vizsgát teszel bioszból, akkor abból is mehetsz érettségizni-több iskolatársam megtette ezt, úgy hogy nem tanulta azt a tantárgyat.
Ha már elvégezted a középiskolát, ill. van érettségi bizonyítványod(nem ugyanaz a kettő, több embert is ismerek aki elvégezte a középiskolát de nem érettségizett le), akkor Magyarországon bármilyen tantárgyból bármely szinten tehetsz érettségi vizsgát, én pl: kémiából tettem 30+ évesen, pedig nem tanultam a középiskolában, de mivel van érettségi bizonyítványom, bármilyen tantárgyból tehetek érettségi vizsgát az életemben.
Ha bármilyen kérdésed adódna, akkor egzakt,hivatalos választ az Oktatási Hivatal tud neked adni, nekem mindig válaszoltak emailben.
A honlapja: oktatas.hu, email: info@oh.gov.hu, postacíme: 1363 Budapest, Pf. 19.,székhelye: 1055 Budapest, Szalay utca 10-14.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!