Gépészmérnök vagy autószerelő?
Egyértelműen autószerelő.Csak időben kell keresned egy műhelyet,ahol kitanulod a szakmát az öregektől. Gépészmérnökin szívsz x évet , utána pedig rájössz,hogy brutálisan túltelített a szakma,ezért hiába szenvedtél annyit,alig fogsz többet keresni mint egy operátor.
Üdv, egy gépészből lett programozó.
#4 -esnek üzenném : egy operátor pár év tapasztalttal fel se kel már Pest megyében nettö 400 alatt. Nem tudom te hol dolgozhatsz,a 220 nettó Borsod legbelsőbb zugában esetleg hihető pénz.. Ahol én dolgoztam 3 év után bruttó 680-at kerestem, aztán mikor beszélgettem ott a gyártósori operátorokkal,megdöbbentem,hogy pár 10 ezerrel kapok többet mint ők.
De kiváncsiságóbl rákerestem pár ilyen mérnöki állásra,most is megállnak bruttó 700-nál ezek a melók keményen,cserébe végtelen stressz illetve időszűke. Én örülök hogy váltottam még idejében..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!