ME-n nappali vagy esti tagozatra jelentkezzek inkább?
Ja, hát volt az a rosszindulatú, de alapjában nagyon találó humor, hogy a veréb is énekesmadár, csak levelezőre járt.
Levelezőn az ember önállóan sajátítja el az anyagot, mikor először találkozik tanerővel, akkor zéhá-t ír, és mikor túl van a zh-n, akkor a tanerő megmagyarázza, hogy kellett volna megoldani a feladatot.
Szerintem az emberiségnek nagyjából a 30 %-a alkalmas arra, hogy önállóan sajátítson el ismeretlen anyagrészeket (a felvettek kétharmada kibukott az első félévben, ezt bizonyítandó), és ami ezt megkönnyítené, a példatárak, hát azok vagy vannak az adott tárgyhoz, vagy nincsenek. Segítség, az nincs, ez már Murphy törvénye. Én például egy vidéki nagyvárosban egy szakvállalatnál dolgoztam, ahol tehát a portáson és a titkárnőn kívül mindenki az adott szakterületen dolgozott, voltak egy évvel, kettővel fölöttem levelezőn járók is doszt, mit mondtak, ha egy kérdéssel fordultam hozzájuk: figyelj, én ezt megtanultam, levizsgáztam tökéletesen elfelejtettem, bocs. :D
Csak a látókör szlesítése végett. :D
Ha lehet választani akkor, nappali.
Levelezőn idősebbek, családosok vannak, stb. Vagy ha nagyon muszáj melózni, akkor.
A semminél az utóbbi is több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!