Milyen villanyszerelő képzést ajánlotok?
22 éves vagyok és villanyszerelőnek szeretnék tanulni. (Szeged, Hódmezővásárhely, Makó és esetleg Orosháza)
Röviden annyi, hogy egész jó érettségim lett. Angolból emelteztem 5-ösre és meglett a felsőfokú nyelvvizsga is később. Németül is tudok beszélni valamennyire.
Lett egy szakmám, ami nem jött be és így váltani szeretnék.
A közelben 1, 2 és 3 éves villanyszerelő felnőttképzéseket találtam. 1 éves szerintem arra elég, hogy az első munka alkalmával agyonvágjon az áram, mivel ez gyakorlatilag 8 hónapos. Azt is hallottam, hogy a munkaadó nem szívesen alkalmaz gyorstalpalóst.
Egy 2 éves képzésről mi a véleményetek? Meg lehet tanulni a szakmát ennyi idő alatt? Tudom, hogy minden szakma a ledolgozott évek alatt rögzül be, de értitek mire gondolok.
Tudom, hogy elvileg felhígult a szakma, viszont szeretném az infrastruktúrát fejleszteni egy hasznos munka által és szeretnék valami kézzel fogható dologhoz érteni úgy igazán.
Köszönöm előre is a válaszokat!
#3 Mindenhol ezt hallom, ahogy el is mondtam, de a
",mert.." mindig elmarad a konkurencia-leépítő szövegekből. Naponta 3 villanyszerelő álláshirdetést tesznek fel a közelemben oldalanként. 2 napja tettek fel egy olyat, amiben kimondottan tapasztalatlant is keresnek akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!