Középszintű kémia érettségi mennyire nehéz? Egyedül fel lehet rá készülni?
Figyelt kérdés
Az iskolánk nem indít középszintű kémia faktot, de nekem egy közép kémia érettségi kellene az egyetemhez. A jegyeim eddig mindig ötösek voltak kémiából, szerintem egyszer kaptam négyest a négy év alatt, bár nem hiszem, hogy nagyon erős a kémia oktatás nálunk, szóval ez annyira nem mond el semmit. A kérdésem az lenne, hogy fel lehet-e készülni rá egyedül, otthonról? 11.-ben és 12.-ben már nem is lesz kémia óránk, szóval tényleg csak könyvekből tudnék otthon.márc. 14. 13:32
1/3 anonim válasza:
Röviden: Igen, fel lehet.
Oldj meg mindennap 1 elöző évi érettségi feladatsort. Ha valamit nem értesz: Iskolában konzultálni kémia tanárral vagy interneten utánanézni
Ajánlom a Maxim Kiadó egyik könyvét a felkészülésedhez:
Dr. Tóth Zoltán
Érettségi témakörök vázlata kémiából (közép- és emelt szinten) - 2024-től érvényes
Itt nyilván az emelt részt nyugodtan kihagyhatod, esetleg érdekességnek elolvashatod.
Hajrá, sok sikert!:)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!
márc. 14. 15:56
3/3 anonim válasza:
Simán fel lehet. Ötösöm lesz kémiából feladatgyűjtemény sokat segíthet. Eredményes felkészülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!