Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szakdolgozatban ha egy előadás...

Szakdolgozatban ha egy előadás anyagra hivatkozom ki kell írni az egyetem nevét, kart?

Figyelt kérdés
Szerintem egyértelmű, hogy melyik egyetem, melyik kar (nyilván, ahol tanulok) de nem tudom hogy elég e ha megjelölöm melyik tárgy az amire hivatkozom órai ppt-ként vagy ki kell írni az egyetem nevét, kart is hivatalosan?
2024. márc. 3. 08:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha az előadás anyaga nyílvános, bárki számára fellelhető, akkor hivatkozhatsz rá. Ez pont olyan mint xy e-mailes közlése alapján. Ha egy szakértőt meglérdezel és válaszol rá. Vagy riport stb. Csak a mellékletekben érdemes feltüntetni pl a level eme részét.
2024. márc. 6. 15:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Ilyen ha a gyakorlati hely segítségével írod az szd- t. Ott is xy cég az elmondásaik alapján...
2024. márc. 6. 15:15
 13/13 A kérdező kommentje:
12: Én természetesen az egyetemen tanító tanártól kaptam a ppt-t de megnéztem és fent van a neten,viszont Scribd-ben van fent amit nekem nem nyit meg, gondolom fizetős lenne a ppt 1. oldalát látom csak
2024. márc. 6. 17:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!