Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nemzeti felsőoktatási ösztöndí...

Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj ezzel a tanulmányi eredménnyel járhat?

Figyelt kérdés

Jelenleg alapszakos nappali tagozatos hallgató vagyok az egyetemen második félévben.

Az előző félévben a kumulált átlagom 4,2 volt, és részt vettem TDK-n, ahol III. helyezést értem el.

Most a második félévben is részt fogok venni egy újabb kutatási témával a TDK-n, és ha a második félévet lezárják, meg lesz az 55 kreditem (ettől jóval több lesz).

Szerinted ilyen esetben járhat a Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj?

2024. febr. 23. 11:52
 1/7 anonim ***** válasza:
A TDK sok pontot ér, úgyhogy akár be is juthatsz, ha nálatok egyébként nem jellemző a magasabb átlag / TDK részvétel.
2024. febr. 23. 12:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálunk ennyiért nem kapnál.
2024. febr. 23. 13:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Mi szükséges hozzá?
2024. febr. 23. 13:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Én 6.5ös átlaggal, és egy OTDK 3. helyezéssel kaptam meg, úgy hogy még volt sok szakkollégiumi, demonstrátori és kutatási tevékenységem. És rajtam kívül még 1 ember kapta meg a karon.

De persze add le, és majd meglátod mi lesz. Veszteni nem vesztesz vele.

2024. febr. 23. 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekunk a felhivasban minimum 4,5 tanulmanyi eredmenyt kertek, (ELTE) igy szerintem 4,2 atlag keves lehet.
2024. febr. 24. 22:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem. Ez akkor egyetemtől is függ?
2024. febr. 25. 10:28
 7/7 anonim ***** válasza:
A hivatalos felhívásban részletesen le van írva. Én akartam pályázni,de 4,47 volt az átlagom és emlékszem mérgelődtem is. Az egyetemed (vagy az előző évi kiírás) jó alap lehet
2024. febr. 25. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!