1 nap mennyit szoktatok haladni a szakdogával?
5 oldalra gondoltam/ nap
de ahogy számolgattam az lehet, hogy nem teljesíthető mivel ha 35 oldallal számolok 1 hét alatt kész kellene lenni.
Ha csak a szakirodalom részét nézzük (átfogalmazás, nincs benne elemzés)
Úgy 5 oldal/nap az reális lehet? (munka nincs, suli van - kb du 3től éjfélig írva)
1 hét alatt simán kész lehet lenni az egésszel, főleg ha csak 35 oldalt kell írni. Ha van valamilyen kutatás, felmérés, akkor az a legnagyobb munka. Azt előkészíteni, megvalósítani. Viszont sokat is lehet írni majd róla.
Kigondolni kell, megtervezni, anyagot keresni. De konkrétan leírni, az már szinte csak ujjgyakorlat.
3:
Nem azt írtam, hogy rábízom, segíteni tudna, ötlet, vázlatpont stb.
4:
Nem 35 oldal kell
kb számoltam azzal
60.000 karakter kell
ujjgyakorlat? Azért nem, nem elég begépelni a szöveget, ha arra célzol, át is kell fogalmazni, esetleg értelmezni. Elemzés is lesz benne mint gyakorlati rész.
"Nem tudom mennyire megbízható a Chatgpt max a szakirodalom részben tudna segíteni, elemzést nem lehet rábízni."
Tudni kell használni, nem csak random beírni hogy erről és arról írj hanem a prémium verzióban van külön GPT Builder amiben betáplálhatsz neki fix forrásokat (akárcsak mint ha te nyitnád meg és írnád össze a lényeget) majd megfelelő promptolás mellett (előre legyűjtöttem a megfelelő snippeteket, csak a vázat aktualizáltam a saját témámra) teljesen jól használható. 2 nap alatt írtam meg az MSc diplomamunkámat, majd a konzulens ellenőrizte még 1 nap javítás (tehát összesen 3 nap) és jelest kaptam rá.
Jelenleg a PhD tanulmányaimat folytatom, már 4 publikációnál tartok szintén megfelelő LLM / GPT promptolás segítségével, ami erősen hozzájárul az eredményeimhez.
Nem kell félni a használatától, ez egy eszköz, amit ha jól kezelsz, validálod az inputot / rákényszeríted a validált inputadatok használatára akkor nagyon hatékonyan lehet vele dolgozni.
9:
Az azért komoly 2 nap alatt Msc diploma chatgpt-vel, te tudsz valamit.
Nekem ha a szakirodalom részben segíteni már boldog lennék, mert amiket találok nem a legjobb források szerintem
"Nem kell félni a használatától, ez egy eszköz, amit ha jól kezelsz"
Ez a probléma, hogy nem kezelném jól...
egyrészt nem is tudom nekem angolul olyan jól megírni mit szeretnék, másrészt nem is értek annyira hozzá, hogy jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!