27 évesen érdemes még nappalira menni mérnöki karon?
Figyelt kérdés
Vagy ilyenkor már nagyon kilógunk abból a közegből? Azt hallottam,hogy levelezőn meg még nehezebb elvégezni egy mérnökit.2024. febr. 14. 21:59
11/15 anonim válasza:
*Nem kell egy félévbe egy tárgyból 11 jegyzőkönyvet beadnod
12/15 A kérdező kommentje:
Elnézést,de a jegyzőkönyv az mi?
2024. febr. 16. 22:52
13/15 anonim válasza:
Mérési jegyzőkönyv.Ebbe kell dokumentálni az adott méréseket,amiket elvégzel laboron.Pl fontos,hogy benne legyen a műszerek listája,kapcsolási rajz, a mért adatok,az ezekből kiszámítandó mértékegységek és képletek,rövid leirás miért mértetétek le az adott dolhok,következtetések stb...
Ezeket a tanárok elmondják,hogy mit tartanak fontosnak általában
14/15 anonim válasza:
Levelezősökkel elnezőbbek minimálisan sztem is. De viszont az anyagot ahogy tőlük hallottam eléggé ledarálva/össze sűrítve kapjak meg cserébe.
15/15 anonim válasza:
Az nem igaz, hogy ugyan az a követelmény. Ez nállunk úgy szokott lenni, hogy néha az előadást sem ugyan az a tanár tartja, így a követelmények is mások, a vizsgák is külön vannak, nem a nappalisokkal (értelemszerűen, mivel az előadó sem ugyanaz).
A követelmények pedig sokszor lazábbak. Ezt látom a nappalis csoportokon keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!