Mik a vélemények a Közgazdasági adatelemzés Bsc-ről? (ME)
Figyelt kérdés
2024. febr. 14. 11:14
1/2 anonim válasza:
Egy alapvetően jó ötlet impotens módon megcsinálva. Már a főlap is azt írja, hogy "SPSS [wtf???] és R" nyelvet tanítanak, amiből az R rendben van, az SPSS wtf, és hol van a Python?!
A statisztika halovány. Sorry. Pedig ez lenne a lényeg.
A közgazdaságtan még akár jó is lehet, de kevés mondjuk egy alk. közgázoshoz képest.
Összefoglalva: ha csak ez az egy opció van, akkor jó az a közgazdasági adatelemzés (emiatt nem váltanék várost + majd kimennék erasmusra meg mesterszakra + képezném magamat mellette Courserán mint állat).
2/2 anonim válasza:
Én is gondolkoztam egy ideig ezen a szakon, de nekem nagyon furcsa volt, hogy - amikor még volt szakleírása a felvin - azt írták róla, hogy elméletorientált a képzés. Egy ilyen szaknak szerintem nem annak kéne lennie. Illetve én is nagyon kevésnek éreztem a statisztikát és a módszertant benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!