Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen nehézségű az igazságügy...

Milyen nehézségű az igazságügyi igazgatási szak?

Figyelt kérdés
Már csak pár nap van a jelentkezési határidőig, kérlek mondjatok valamit.. Köszönöm

2024. febr. 7. 08:56
 1/9 anonim válasza:
43%
Szia! Végül elkezdted? Én most kezdtem szeptemberbe, távoktatásba, de kegyetlen nagy az anyagmennyiség. Szinte ugyanaz mint a jogász képzés, csak nincs római jog.
szept. 6. 01:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
#1 hát azért ne hasonlítsuk össze, ég és föld a különség
szept. 6. 07:01
 3/9 anonim ***** válasza:
*b
szept. 6. 07:02
 4/9 A kérdező kommentje:
#1 Nem, végül máshová mentem 😊
szept. 12. 07:45
 5/9 anonim válasza:
Hova?
szept. 12. 10:31
 6/9 A kérdező kommentje:

#5 SOTE orvosi diagnosztikai analitika

Ez volt az eredeti terv, csak gondoltam beadom igazságügyire is mert erdekel nagyon. De szakmailag jobb lesz igy nekem, mert a munkam mar adott, előrelépéshez kell ez a végzettség ..

szept. 19. 11:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Igig-en végzett kollégám nem tudta kiolvasni a paragrafus jelet.. innentől kezdve nem gondolom hogy összehasonlítható lenne a joggal :D
szept. 28. 14:26
 8/9 anonim válasza:
22%
7-es válaszoló... Az, hogy a kollégád nem tudja kiolvasni a paragrafus jelét, az őt minősíti nem a képzést, én már a mindenki által degradált JFSZ-en is megtanultam ezt, és igen, jó és minőségi képzést kaptam igazságügyi igazgatási alapszkon is. Személyes véleményem az, hogy feleslegesen vannak nagyra magukkal a jogász végzettséggel rendelkezők, semmivel sem többek a munkaerőpiacon, mint az IGI-s társaik. Sose fogom megérteni, hogy lehetnek emberek ennyire tiszteletlenek a társaikkal, hogy így leminősítik más kemény munkáját. Aki keményen végigtanulta az IGI-t, az megugorja a jogászt is, de sokszor ez már nem a képességen múlik, hanem egyéb tényezőkön, mondjuk anyagi forrás (annak hiánya).
dec. 11. 20:21
 9/9 anonim válasza:
8-asnak igaza van teljesen.
dec. 12. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!