Erre mennyire alkalmas a “mateking” nevű oldal?
Figyelt kérdés
Gimnáziumba járok, nincs sok matek órám egy héten de szeretnék mégis felsőfokú érettségit tenni belőle, lehet faktot váltok majd. Ennek a célnak tudatában a mateking egy jó oldal lehet felkészülésre, tanulásra, dolgok megértésére stb?2024. febr. 1. 22:03
1/9 A kérdező kommentje:
*emelt érettségi, nem felsőfokú*
2024. febr. 2. 00:11
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
A mateking nagyon jó oldal, de önmagában valószínűleg nem elegendő. Emelt szinten szóbeli is van, arra nem biztos, hogy felkészít.
4/9 anonim válasza:
3# Szerintem az írásbelire fel tud készülni a kolega azalapján amit küldtem. Persze nem CSAK ez alapján:)
5/9 anonim válasza:
#00.22
Az előbb írtál ki egy kérdést, amiben most mész mérnöki szakra. Most meg azt írod, megcsináltad már egyetemen a matek 1-et, meg matek 2-t. Hogy van ez?
6/9 anonim válasza:
Hali! Mateking segített egyetemen matek 1-en átmenni. Én csak ajánlani tudom!
7/9 anonim válasza:
Én is csak egyetemen használtam, de szerintem nagyon jó oldal, meg egy magántanárhoz képest olcsó is
8/9 anonim válasza:
"a mateking egy jó oldal lehet felkészülésre, tanulásra, dolgok megértésére stb?"
Ha találsz rajta újdonságokat, akkor igen. Kezdd el használni, akkor tud kiderülni.
9/9 anonim válasza:
A legrosszabb oldal, szakszerűtlen és nyegle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!