DE-FOK vagy SZTE-FOK?
"megmondták nyíltnapon, hogy az 5 éves képzést 7 év alatt fogod elvégezni"
Ne haragudj de ezt mégis ki mondta? Valami agyhalott HÖK-ös akinek 1,5-nél nem magasabb az átlaga és 10 éve jár az egyetemre? Olyan nincs, hogy mintatanterv szerinti 5 éves képzést ne lehetne 5 év alatt elvégezni... nem kell mindenféle agyhalott tanácsára hallgatni, sehol nem könnyű a FOK de nem is elvégezhetetlen...
Ismerek személyesen orvostanhallgatót aki Szegedre jár. Igaz ő nem FOK hanem ÁOK de nagyon dicséri az egyetemet. A várost is szintén.
Debrecenről nincs ismerősöm így nem tudok nyilatkozni bár ha Debrecenhez közelebb lennék akkor fixen odamennék.
Ha Szegedre jelentkezel nem árt ha van jogsid meg egy kocsid mert a tömegközlekedésre rámegy az egész napod, plusz olyan átszállási idők vannak, hogy az hajmeresztő. Kivéve persze ha Pesti vagy de akkor nem írtad volna, hogy Debrecen közelebb van.
“Ne haragudj de ezt mégis ki mondta? Valami agyhalott HÖK-ös akinek 1,5-nél nem magasabb az átlaga és 10 éve jár az egyetemre? Olyan nincs, hogy mintatanterv szerinti 5 éves képzést ne lehetne 5 év alatt elvégezni... nem kell mindenféle agyhalott tanácsára hallgatni, sehol nem könnyű a FOK de nem is elvégezhetetlen.“
Hogy micsoda?😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Latszik, hogy a szegedi fogklinika közelébe nem jártál az elmúlt években diákként.
Én is ezt gondolnám laikusként.
Nyugodtan írd be a keresőbe, hogy SZTE FOK. Sajnos igazuk van, akik nem írnak rózsás történeteket.😀
Életem legjobb döntése volt eljönni abból a pokolból!!! Szó szerint pokol. Kicsinálnak. Nulla emberség. Tanulmányi osztálytól kezdve a legfelsőbb szintekig utolsó darab szar vagy ott. Semmit nem tanítanak, csak kipécéznek téged és pletykálnak egész órán. Gyakorlatok előtt az egész évfolyam a koliban beszéli meg hogy kell Black üregalakítást csinálni, szerinted ez normális dolog??? Az, hogy kisdolgozatoknál egy szimpla szinonima szó miatt meghúznak és ráírják az egyest, szerinted normális??
Katasztrófa ami ott megy! Soha többé nem teszem be a lábam oda!
#3 Az ÁOK teljesen más, mint a FOK. Minden tekintetben.
Tömegközlekedés pedig egyáltalán nem gáz Szegeden. Nyilván nem Kiskundorozsmáról meg Szőregről kell bejárni és akkor nem lesz gond. Célszerű egy villamosmegálló közelében lakni.
Ha van még módod választani, akkor Debrecen!
Egy volt SZTE-FOK-os... én elvégeztem ott, de hánynom kellett az egésztől.
4-5 oktató előtt le a kalappal, de az összes többi szót sem érdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!