Milyen szakmák vannak, amikhez elég egy tanfolyamot elvégezni (nem kell diploma) és általában akad Home Office munkalehetőség?
Először informatikai irányban gondolkoztam (weblap szerkesztő, stb.), de bármi érdekelne.
Ha nem is teljes home office, de legalább vegyes.
Könyvelő pozícióknál a hibrid azért eltrejedt. Nyilván egy pénzügy és számvitel diplomával több esélyed lenne, mivel megnyílna előtted a Big4-ok, multik és SSC-k világa. Viszont a sima mérlegképes könyvelőivel is el lehet azért helyezkedni hibridben, főleg miután összeszedtél 2-3 év szakmai tapasztalatot.
Fontos azonban megjegyeznem, hogy attól még, hogy ez csak egy "tanfolyam" elég nehéz. Ezen kívül bármi előképzettség nélkül még sok idő is, főleg a mostani változtatásokkal. Maga a képzés nem tartozik a legdrágább képzések közé, de szerintem ezt az összeget már érdemes alaposan megfontolni, mielőtt belevágsz. Ezen felül, főleg a kezdetekben a bérek is elég szánalmasak, de ez ahogy gyűjtöd a tapasztalatokat, ha ügyes vagy változhat.
IT-n és ezen kívül én személy szerint nem tudok, olyan ágazatot, ahol csak tanfolyamokkal (Diploma vagy egy speciális szakterületen belül óriási tudás nélkül) el lehetne helyezkedni HO/hibridben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!