Ha van egy általános iskolai tanári diplomám, utána csinálhatok rövid ciklusú képzést?
Harmadéves vagyok, angol-történelem szakon. Most kell dönteni, hogy általános iskolában vagy középiskolában szeretnénk-e tanítani (még a régi rendszerben vagyok). Úgy alakul az életem, hogy minél hamarabb munkába kell állnom, és az egyetemből is elegem van, ezért most úgy érzem, csak a főiskolai részét csinálnám meg, és majd valamikor később, ha szükségem van rá, azt az 1 évet levelezőn befejezném.
Viszont, valaha töri-ének szakra szerettem volna jelentkezni, de nem indítottak éneket, ezért mentem el angolra. Az ének szakot nagyon szeretném megcsinálni, és lenne egy számomra nagyon szuper hely ezzel a végzettséggel.
Az általános iskolai tanári diplomával is jelentkezhetek a rövid ciklusú, új szak megszerzésére? Vagy arra csak akkor, ha befejeztem a középiskolai részt? Illetve, ha csak általános iskolai végzettséggel csinálom meg az új szakot, azzal továbbra is csak általános iskolában taníthatok?
Köszönöm, ha válaszoltok!
Úgynevezett posztgraduális, magyarul diploma utáni képzésre, munka mellett is.
De az iskolában azt támogatják, amit ott használni is tudnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!