Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » SZTE GTK szakkör vélemények?

SZTE GTK szakkör vélemények?

Figyelt kérdés

Valaki aki vett részt ilyennen eltudná mondani milyen volt és hogyan zajlott. Szeretnék jeletkezni Szegedre az egyetemre és ha jól láttam egy ilyen szakkörrel lehet 15 pluszpontot kapni.

A válaszokat előre is köszönöm!

#SZTE #szakkör #szte szakkör
2024. jan. 24. 18:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Végül jelentkeztél? Pont úton vagyok az elsőre :)
2024. febr. 17. 12:37
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem tudtam már, betelt mikor szerettem volna

El tudndád mondani milyen volt?

2024. febr. 18. 15:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Én marketingre jelentkeztem, és nagyon élveztem az első alkalmat! 4 óra lett volna, de igazából csak olyan 3 óra 20 percet tartott meg, szünetekkel. Előadó teljesen rendben volt, nem voltak nagy elvárásai, a prezentációk érdekesek voltak. Volt egy csoport feladat, amiben mindenki kapott egy célközönséget (pl. vegánok, kutyások, rockerek) és egy terméket (étel, sporteszköz, stb.) és egy új termékkel illetve márkával kellett előállni.

Ha van bármilyen kérdésed nyugodtan írj :) Mire jelentkeztél?

2024. febr. 18. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!