Mi a véleményetek a következő gimikről?
Sziasztok!
Szeretném a véleményeteket kikérni a következő gimikről:
Kispesti Károlyi Mihály
XX. Kerületi Kossuth Lajos
XVIII. Vörösmarty
Kőbányai Szent László
Elsősorban szeretném azoknak a véleményét kikérni akiknek van valami tapasztalata ezekkel az iskolákkal (pl: oda jár(t) vagy egy volt osztálytársa jár(t) oda)
Szia, én jelenleg a Lászlóba járok média tagozatra.
Iszonyúan jó iskola, én imádom, elfogadoak a tanárok, az osztály közösségek is iszonyúan jó, nincs olyan hét hogy ne legyen valami program, az iskola hangulata is iszonyúan különleges mármint pozitív értelemben (már csak az hogy a becsengo a high way to hell)
Media tagozat kicsit nehéz mert sokat vagyunk bent és sok a feladat (forgatások, adások) de alapvetően az iskola nagyon jó csak ajánlani tudom (ha esetleg érdekel nyugodtan írj rám privátban és mesélek róla többet)
Három gyerekem jár(t) oda, kettő jelenleg is, egy már végzett. Nagyon jó iskola, színvonalas oktatás és a gyerekek szeretnek odajárni, odatartozni. A programok is nagyon jó.
Azt látom, hogy az iskola nem egy nyűg, meg szenvedés, hanem élmény, tartalom, közösség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!