Nagyon gáz, ha 3 tárgyból is átrakom következő félévre a vizsgát?
Figyelt kérdés
Sajnos családi problémák miatt 3 vizsgára már nem tudtam rendesen készülni. Készülés nélkül meg gáznak éreztem volna elmenni, így inkább jövő félévben próbálnám meg vizsgakurzusként, ami biztosan húzós lesz, de így alakult. Nagyon gáz, érezzem magam emiatt rosszul?jan. 22. 18:27
1/8 anonim válasza:
Szerintem ne, csak tedd oda magad tavasszal
3/8 anonim válasza:
Tényleg most az számít, mások mit gondolnak? Te magad nem tudod eldönteni, jó döntöttél-e? Illetve most nem tudsz dönteni, hogy egy racionális dönttést hozz, vagy hogy idegenek felszínes ítéletének megfelelj?
4/8 anonim válasza:
Mindenkinek a maga dolga, hogy mit csinál. Ha xy azt mondja, hogy gáz akkor magadba fordulsz és abbahagyod a sulit? Senkit nem érdekel és lehet másnak pedig más a problémája.
Lehet pont ez fog segíteni, hogy jól sikerüljenek.
5/8 A kérdező kommentje:
Az se gáz, ha adott esetben csúszok 1-1.5 évet? 21 kredit jött amúgy most össze.
jan. 22. 19:39
6/8 anonim válasza:
Én 2 évet csúsztam és senkit nem érdekelt. (Azaz egy évet csúsztam és plusz egy év után tudtam diplomázni.) Tudtam, hogy mi az oka mást pedig nem érdekelt. Itt az az egyetlen kérdés, hogy van-e még állami féléved ha arra jársz.
7/8 anonim válasza:
Igazából szerintem ez egy olyan dolog, ami senkit sem érdekel. Mármint, ez az egyetem. Mindenki úgy csinálja ahogy akarja, ha valaki akarja, akkor egy félévben 35 kreditet csinál, de ha akar, akkor 20-at. Ha akar, akkor kimegy vizsgára, de ha úgy érzi nem, akkor majd esetleg felveszi vizsgakurzusban. Van aki harmadik félévben végez egy tárggyal, van akinek átcsúszik a negyedikre, ötödikre. Itt nincs olyan, hogy bizonyos tantárgyaknak meg kell lennie 2024. 01. 26-ig. Úgy csinálod, ahogy akarod, akkor veszed fel a tárgyakat amikor akarod, akkor mész vizsgára, amikor akarsz. Van mintatanterv, de az csak egy mintatanterv, úgy csinálod ahogy akarod, itt már nincs az, mint középiskolában.
8/8 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs ezzel, én levelezőn csinálom munka mellett és én is van, amit elengedtem most. Így is nagyon sokat kellett készülni, meg a szabadidőmben bejárni az órákra, szóval tudom, hogy sokat tettem érte. Most az a pár tárgy, amivel csúszni fogok nem a világvége. Persze van, akinek lazán megy, mert nagyon okos és átfutja az anyagot, már megy. Sajnos én nem ilyen vagyok, nekem sokat kell készülni mindenre, főleg, hogy nem olyan szakra mentem, ami érdekel. (hogy legyen munkám vele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!