Állatorvosi vs. Gyógyszerészeti?
Tudom, hogy ezzel a válasszal nem fogom kielégíteni a kérdéseidet, de szerintem az állatorvosit kellene választanod. Mindkét szakmával lehet pénzt keresni, ha már állatorvos vagy és nem asszisztens, akkor átlagban jól kereshetsz. Ugyan ez van a gyógyszerészetben is; ha alulról kezded akkor nem annyira sokat kapsz, de ha már vezető gyógyszerész vagy, szépen keresel.
Én azért szavaznék az állatorvosra, mert nagy állatbarát vagyok és úgy gondolom, hogy orvosra nagyobb szükség van, mint egy gyógyszerészre.
Persze, az nem jó ha jól keresel, mint állatorvos, mert az azt jelenti, hogy sajnos sok a beteg állatka :c
Egy biztos, ha keményen tanulsz, és szereted is, legyen az bármelyik szakterület, jól kereshetsz vele, csak idő kell hozzá, és persze tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!