Igy érdemes orvosiban gondolkodni?
emelt erettsegi biosznak az elejen jarok.
Temakorok: gombak,mohak,novenyvilag,harasztok stb…
Engem ez nem nagyon erdekel.
Alig varom az embertant
Nyilvan igy is meg tanulom,de felmerul a kerdes.
Ez baj? Sikerulhet ennek ellenere az orvosi hogy engem nem erdekelnek a mellegyokerzetek,a harasztok és a zuzmok?
Nagyon koszonom,mert oszinten megijedtem
Nem a mennyisegtol,mert gondolom hogy mi var ram az orvosin
Csak hogy pont ez az eleje es mar az sem erdekel
De kozben mar van egy egeszsegugyi vegzettsegem,meg korhazi gyakorlatom es tudom hogy azt a reszet szerettem
Meg ha csak a felszin is volt az orvosihoz kepest.
Ez nem komoly kérdés, ugye? :D
Szerintem nem sok mindenkit érdekeltek ezek a témák az orvosira készülők közül. De osztom utolsó válaszoló véleményét, az egyetemen is sok-sok ilyen vár rád.
Én sem szerettem a növényes dolgokat és az ökolögiát sem, de sajnos ez kellett hogy felvegyenek. Az egyetemen nyilván nem ilyenekkel kell foglalkozni. Mondjuk ez a kémia anyag nagyon nagy részére is igaz.
Ettől függetlenül ugyanúgy meg kell tanulni, mint az "embertant", mert ugyanolyan része az érettségi anyagnak és ezen is ugyanúgy múlik a felvételid. Nem kell az embert párhuzamosan meg külön meg mittudoménhogyan tanulni, mert az a cél, hogy felvegyenek. Utána egy életen át embert tanulsz.
Igen en is hasonloan gondolkodom.
Koszi a segitsegeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!