Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Levelező szaknál milyen...

Levelező szaknál milyen időközönként kell bejárni? Tényleg minden hétvégén kell?

Figyelt kérdés
(Pázmány és a Károliról lenne szó)

2024. jan. 15. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Általában hétvégén. Az adott főiskola/egyetem honlapja a barátod.
2024. jan. 15. 18:57
 2/6 anonim ***** válasza:
31%
Szinte minden pénteken és szombaton. Ezért nem lehet dolgozni mellette, nem tudom ki találta ki a pénteket is, mikor pont az lenne a lényege hogy munka mellett csinálhasd.
2024. jan. 15. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 2 hetente péntek-szombaton kellett.
2024. jan. 15. 19:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Drága második, elég sokan dolgozunk levelező mellett teljes állásban, hidd el.

Kérdező, tényleg az egyetem honlapján nézz körül, mert nem mindenhol egyforma. Sőt, akár karonként is változhat.

2024. jan. 15. 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:
* Károlis levelező szakra jártam.
2024. jan. 15. 19:26
 6/6 anonim ***** válasza:
#3-as és #5-ös vagyok, azóta máshova is jártam levelező szakra, ott is kb. 2 hetente péntek-szombaton voltak órák, de változó volt, mert eléggé tömbösítve voltak az órák, volt olyan is, amiből félévente csak 2 alkalom volt, más tárgyból pedig 4-5 is.
2024. jan. 15. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!